Sanitair

Kraanwerk, douche, toilet, ... we doen het.

Luxe, comfort of basisbehoefte. Hoe je het ook bekijkt: je sanitair heeft een onmiskenbaar belangrijke plaats in je woning. Kies voor een expert voor het plaatsen van je leidingen én om je bij te staan met het nodige advies. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan en kan je bovendien aardig besparen door waar mogelijk gebruik te maken van regenwaterrecuperatie, waterbesparende kranen of het installeren van een waterverzachter.

Hoe gaan we te werk?

Contacteer ons vrijblijvend. Wil je meer informatie over de installatie van je leidingen of badkamer in je nieuwbouw of verbouwing? Of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om je regenwater te recupereren. Denk je erover om een waterverzachter te installeren of wil je meer informatie over de verschillende types kranen? Op basis van jouw wensen, komen we langs en bespreken we samen met jou de situatie. Zo kunnen we een faire offerte opstellen en ken jij alle mogelijkheden vooraleer je tot een beslissing overgaat.

Je kan bij ons terecht voor:

– Plaatsen, vervangen of controleren van toevoerleidingen

Kraanwerk

– Plaatsen van bad, douche, toilet

Waterbehandeling (waterzuivering, waterverzachters)

Regenwaterrecuperatie

Toevoerleidingen

Controleren, vervangen of plaatsen; je sanitaire leidingen zijn bij ons in veilige handen. Ze vormen een belangrijk en precair onderdeel van je woninginfrastructuur en worden dus best met de nodige zorg en nauwkeurigheid geplaatst, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

Kraanwerk

De tijd dat een kraantje plaatsen een fluitje van een cent was, ligt al even achter ons. Kranen zijn er in alle soorten, vormen en kleuren. Waterbesparend, in een systeem met kokend water of bruiswater, gecombineerd met waterzuivering (en waterverzachter), inbouw of opbouw… We bekijken samen met jou afhankelijk van de ruimte, de situatie en jouw wensen wat voor jou de beste keuze kan zijn. Je kan bij ons terecht voor alle types kraanwerk, zowel in residentiële als in professionele omgevingen.

Tip/ waterbesparende kranen en douchekoppen

Met waterbesparende kranen bespaar je voelbaar op je waterfactuur. Door lucht toe te voegen aan de waterstraal vooraleer die uit de kraan komt, krijg je een even harde straal zonder dezelfde hoeveelheid water te verbruiken. Een inventieve aanvulling aan je sanitair, waar je elke dag de vruchten van plukt dus! Meer weten? Contacteer ons!

Bad, douche, toilet

Je badkamerinstallatie vormt een aanvulling op je interieur. We kunnen je uiteraard wel advies geven, maar uiteindelijk kies jij hoe het eindresultaat eruit zal zien. We werken samen met de meeste grote badkamerspecialisten in het Waasland. Kies dus zelf je badkamerinterieur in de toonzaal van jouw badkamerhandel, wij doen de rest. Van de bestelling tot de plaatsing: wat jou rest is genieten van een heerlijk warme douche of een ontspannen bad in je nieuwe badkamer.

Waterbehandeling

Kalk is de natuurlijke vijand van elke loodgieter. Hoewel kalk niet schadelijk is voor je gezondheid, kan het een behoorlijke aanslag plegen op je sanitaire leidingen, sanitair en kranen. Een waterverzachter zorgt ervoor dat je leidingen langer meegaan, je sanitair kalkvrij blijft en ook je kranen een pak minder afzien. Dat je er zelf een zachtere huid en haar aan overhoudt en je machines (van je koffiemachine tot je wasmachine) een pak langer meegaan is een mooie extra!

Wat doet een waterontharder?

Vooraleer het via je leidingen stroomt, passeert het binnenkomende water eerst de waterontharder waaruit het calcium en magnesium worden gefilterd. Wat overblijft is zuiver water, dat niet langer een bedreiging vormt voor je leidingen en infrastructuur.

Waterzuivering of waterontharding?

In België is kraantjeswater drinkbaar. Maar dat maakt het niet per se lekker of vrij van onzuiverheden. Door een waterontharder te installeren ga je alvast calcium en magnesium filteren uit je kraanwater, maar op de overige stoffen en onzuiverheden wordt nog niet gewerkt. Waterzuivering zorgt ervoor dat je nog verder gaat filteren tot je heerlijk, drinkbaar kraanwater hebt dat zelfs kan gebruikt worden voor babyvoeding.

Het resultaat? Een drinkwateroplossing die lief is voor het milieu en (op termijn) voor je portefeuille.

Waterzuivering kan zowel lokaal (op de plaats van je kraan zelf) of universeel voor je volledige woning (aan de bron, waar het water je woning binnen komt) worden geïnstalleerd. We lichten je graag de verschillende mogelijkheden (en alle voordelen!) toe.

Regenwaterrecuperatie

Nog nooit stond het grondwaterpeil zo laag als de voorbije jaren. Met de verandering van het klimaat is regenwaterrecuperatie belangrijker dan ooit. Bovendien kan regenwater voor heel wat meer worden gebruikt dan vaak wordt gedacht. Tijd om de meest hardnekkige misopvatting de wereld uit te helpen! Want regenwater kan perfect gefilterd worden tot zuiver water, alles hangt af van de wensen van jou als klant. Wens je enkel voor je toilet regenwater te gebruiken, dan is er een pak minder filtering nodig dan wanneer je ook voor je wasmachine gebruik wil maken van je putwater.

We bekijken met jou graag de mogelijkheden: van de capaciteit en plaatsing van je regenwaterput en regenwaterpomp tot de filtering op niveau van jouw behoeften.

Andere diensten

Contacteer ons!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Moreno

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Services

Follow us